Gurnam Kundalini Jóga

Gurnam Kundalini Jóga

Belső eligazítás

2021. április 12. - gurnam

gurnam_inner.jpg

Gyakorlat: Ülj könnyű ülésbe, és emeld fel magad előtt mind a két karod, hajlítsd be a könyököd. Jobb tenyér befelé néz a bal tenyér kifelé. FONTOS: a csukló vállmagasságban legyen végig, vagy ha erősebb megtapasztalásra vágysz emeld pár centiméterrel magasabbra. Ha közben lejjebb ereszted akkor emeld vissza!
Szemek: Két lehetőség közül választhatsz, az egyik hogy becsukod a szemed és így fókuszálsz a két szemöldök közötti pontra, vagy kinyitod a szemeket és egyszerre nézed mind a két kezed. Középre koncentrálsz a két kézfej közé és a a figyelmedet minél inkább a kezekre összpontosítod, így a középen lévő tér elhomályosodik, nem pislogsz!
Légzés: min. 5 másodperc belégzés, 10 másodperc benntartás, 5 másodperc kilégzés és 10 másodperc kinttartás.

Ez a projekció leleményes, találékony és kiterjedt. Tisztánlátást és felismerést ad mind az önvaló, mind a környezet tekintetében, képessé válsz a hasznos kapcsolódások kialakítására. Ha túl sokat projektálsz, akkor éretlenül, felkészületlenül érzed majd magad teljesnek, ekkor elsieted a cselekvést, annak teljes mélységének tudata nélkül. Ha túl keveset projektálsz, akkor úgy érzed majd, hogy valamiképp függsz másoktól és a téged körülvevő környezettől. Kiegyensúlyozott projekció esetén teljesenek érzed magad. Mindenhol erőforrások jelennek meg körülötted. Pontos hozzáférésed lesz jelenlegi képességeidhez, a hatásukhoz és kapcsolatokhoz, amelyek az erőfeszítéseidből születnek.

Azt akarod, hogy a tested szolgáljon téged, de te nem akarod szolgálni a tested. Azt akarod, hogy az elméd éles, okos legyen és veled legyen, de nem akarod behangolni. Azt akarod, hogy a szellemed elérhető legyen, de nem akarsz törődni vele. Egyrészt úgy akarsz élni, ahogy szeretnél. Másrészt azt szeretnéd, hogy az anyatermészet szolgáljon. Ez nem praktikus. Bölcsnek kell lenned. Energiára van szükséged, hogy megoszthasd. Szolgálnod és segítened kell az embereket. Van benned egy erő, amelynek fel kell nőnie. Ez az erő a belső erőd. Cselekedned kell, és ehhez szükséged van erre az erőre. Helyesen kell cselekedned, hogy a cselekedet hatása tökéletes legyen. Amikor a cselekedetednek van egy hatása és ez a hatás tökéletes, akkor te vagy az Univerzum Ura. A hatalom a saját szellemedben, a saját énedben rejlik, és te parancsolsz neki.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása