Gurnam Kundalini Jóga

Gurnam Kundalini Jóga

Most Ébredj Fel!

2017. április 10. - gurnam

Különleges Workshop, különleges meditáció sorozattal! Egyetemes elme felismerése, valóság megértése!

2017. április 22., 14:0018:00, Széchenyi u. 5., Gödöllő, 2100

ws_gurnam.jpg
SIKER, BOLDOGSÁG ÉS A BŐSÉG ÁRAMLÁSA a jutalma annak, aki képes úrrá lenni az elméjén. Az elme a lélek szolgálója. Ugyanakkor az elme egyben egy hatalmas rendszer is, melynek megvannak a maga jellegzetességei és lendülete. Amikor az elme összehangolódik a lélekkel, minden, az intellektusból felmerülő gondolatot tisztán és valóságosan érzékelünk és játszunk végig. Amikor az elme tele van tudattalan azonosulásokkal, érzelmekkel, kivetítésekkel, szándékokkal és ragaszkodással, a gondolatot másnak érzékeljük, mint ami valójában. Ez az álcázott gondolat lesz később a gyökere számtalan hamis ítélkezésnek és eredménytelen elköteleződésnek.

Tovább

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flowora 2017.04.24. 21:27:36

Nagyon különleges workshop volt! Egyértelműen érzékelhető az elmén belüli változás. Már megint egy lépéssel közelebb tudtunk kerülni önmagunkhoz az elménk működésén keresztül.
Köszönet érte! :)
süti beállítások módosítása