Gurnam Kundalini Jóga

Gurnam Kundalini Jóga

Yogi Bhajan születésnapja

2019. augusztus 15. - gurnam

2012-yb-8.jpg
Ünnepeld Yogi Bhajan születésnapi évfordulóját

Minden évben ünnepeljük Yogi Bhajan születésnapját. Ez egy nagyon különleges alkalom, amikor együtt énekelünk az összes felbecsülhetetlen tanításért, amelyet ő megosztott velünk.

11 napon keresztül: augusztus 15 - augusztus 25

A Guru Guru Wahe Guru, a Guru Ram Das Guru 11 napos kántálás, napi 31 perc. Ez a mantra Guru Ram Das-t hívja meg, Yogi Bhajan személyes mantrájával. Csatlakozz a globális szellemi közösséghez, hogy kapcsolatba kerülj Yogi Bhajan szellemével, és köszönetet mondj minden áldásért, amelyet ő oly nagylelkűen osztott meg velünk. 

Számos közösségben a kántálást mindennap különböző emberek otthonában tartják. A jóga hallgatók és a tanárok, a család és a barátok számára mindig egy különleges alkalom, hogy együtt rezegjenek, ételeiket és történeteiket osszák meg, és Yogi Bhajan életét és örökségét ünnepeljék.

A Guru Ram Das mantra egy  ashtang  mantra. Az Ashtang mantrák nyolc részből állnak. Ezek katalizálják a kundalini energiáját, hogy saját erőfeszítésükön és odaadáson keresztül kezdeményezzenek. A mantra első része, a  Guru Guru Wahe Guru  a tudatot a Végtelenségig, a tudás és az extázis forrásáig terjeszti. A második rész,  Guru Ram Das Guru,  „azt a bölcsességet jelenti, amely a Végtelen szolgájaként érkezik”.

Ez a mantra az elmét a Végtelenségig terjeszti, majd véges útmutatást ad gyakorlati szinten.

Testtartás:  Üljön az Easy Pose pozícióban egyenes gerincvel.
Mudra: A kéz bármilyen kényelmes helyzetben lehet (Gyan Mudra, ölében behajtva, térdre stb.).
Szem: Csukja be a szemét, és összpontosíts a homlokra.
Próbálja meg teljes lélegzettel teljesíteni a mantrát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása