Gurnam Kundalini Jóga

Gurnam Kundalini Jóga

Légy intuitív

2019. november 19. - gurnam

Üljön könnyű ülésben. Helyezd az ujjhegyeidet a szív középpontjába, miközben az ujj körmöket megérinted. Mind a négy ujj finoman megérinti a szív központját. A hüvelykujj felfelé nyúlik. Az ujjak természetesen a szív központjába görbülnek. A szem 1/10 re nyitva, az orrcsúcsra összpontosítva.

la831-950320-be-intuitive-300x286.png
Zengesd a HAR mantrát másodpercenként egy ütemben. A köldökpont automatikusan pumpálódni fog ezzel a hanggal.

  1. 3 percig hangosan zengesd.
  2. 4 percig suttogd.
  3. 5 percig zengesd mentálisan és pumpáld a köldököd, érezd a hangot a szív központjában.
  4. Majd nyújtsd fel a karokat (egyenesen) tárd szét az ujjakat és énekeld a mantrát, hogy eloszlasd az energiát a testedben 90mp-ig

Vége: Kilégzés, belégzés, szorítsd ökölbe a kezeidet és emeld vállakhoz, tartsd ezt a pózt. Szilárdítsd, feszitsd meg magad majd lazíts.

Ha figyelsz a hangra (hangok zengésére), ahogy kimondod (őket) be fogsz lépni egy meditatív köztes zónába (állapotba). Menj keresztül ezen úgy, hogy először az ujjbegyekben érzékeled a hangot, majd a mellkasodban végül az egész testedben. Hallgasd a hang(ok zengésének) finom energiáját. 6 alkotó hang van, amik teremtik a világunkat (amiből a világunk áll): Har Haray Haree Wha-Hay Guroo. Úgy hallgasd a Har zengését mint egy teremtő szót, ami a saját lényegükből és a Mindenség lényéből fakad.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása