Gurnam Kundalini Jóga

Gurnam Kundalini Jóga

Mantra a tudatalatti tisztítására: Gobinday Mukunday

2019. május 10. - gurnam

Képzeld el hogy van egy ház a fejedben, minden csodálatos dologgal pl. karrier, család, barátok, virágoskert. Tudatában vagy annak, hogy mit gondolsz, mit fogsz vacsorázni, tudod, hogy szereted az olvasott könyvedet.

Most képzeld el, hogy van egy hátsó szoba a fejedben, ahol minden dolog, amit nem gondolsz (egy film, amit húsz évvel ezelőtt néztél, amikor nyolc voltál, a fizika elvei, amit soha nem tanultál) és minden negatív dolog, amit valaha is mondtál magadról vagy bárki másnak. Mindannyiunk számára ez a szoba zsúfolt. Teljesen tele van elveszett emlékekkel, félelmekkel és szorongásokkal, és ezek határozzák meg a valóságodat aminek soha nem volt semmilyen alapja.
Néha a hátsó szoba annyira tele van a szeméttel, hogy nem tudod becsukni az ajtót, és ez kiáramlik a többi szobába. Hirtelen félelmetesen cselekedsz, ok nélkül és aggódsz a megalapozatlan gondolatok miatt.

Itt az ideje, hogy kividd a szemetet, hogy minden rendezett legyen és a tiszta tudat át tudja venni az útmutatást!

Erre a legjobb mantra:

Gobinday, Mukunday, Udaray, Apaaray, Hariang, Kariang, Nirnamay, Akaamay
Gobindé, Mukándé, Udáré, Ápáré, Háriáng, Káriáng, Nirnámé, Ákámé
Megtartó, Felszabadító, Megvilágosító, Végtelen, Pusztító, Teremtő, Névtelen, Vágy nélküli

A „Gobinday Mukanday”, amelyet Guru Gaitri mantrának is neveznek , egy hatékony eszköz a tudatalatti elme tisztázására. Ez a mantra kiegyensúlyozhatja az agy féltekéjét, és türelmet és együttérzést hozhat a hallgatónak.

 

Helyezkedj el könnyű ülésben fond össze az ujjaid Venus zárba és irányítsd őket felfelé, a legjobb ha a karod egy kicsit felemeled de az üledben is elhelyezheted! Csukd be a szemed, és kezd el ismételgetni a matrát

kepernyofoto_2019-05-10_14_54_15.png
zenei segítség

MEGJEGYZÉS: Ha véged van, ha nem tudod mit kell tenned, ha semmi más nem működik, ez a meditáció fog!
Megjegyzés: Ez az öt meditáció egyike, amelyek kifejezetten „felkészít a bolygó szürke periódusára, és mentális egyensúlyt hoz. ”

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása