Gurnam Kundalini Jóga

Gurnam Kundalini Jóga

A FÉRFI SZERET EGY NŐT, MERT INSPIRÁLJA

2019. május 13. - gurnam

A FÉRFI SZERET EGY NŐT, MERT INSPIRÁLJA

Az a férfi, aki igazán szereti feleségét, azt akarja, hogy az fejlessze magát. Ha egy férfi nem akarja, hogy a felesége fejlessze képességeit, azt akarja, hogy csak az ő számára létezzen. Időnként nehéz elhinnie, hogy a nőnek alacsony az energiaszintje vagy önmagára vonatkozó igényei vannak, mert az Anyát korlátlan ellátónak tekinti. A férfi nem igazán szeret egy nőt a szex miatt. Nem azért szereti, mert jó szakácsnő. És nem is azért szereti, mert jó anya. Azért szereti, mert ki tudja szakítani a földi létből. Azt akarja, hogy a nő olyan állapotba vagy transzba hozza, melyben megszabadulhat az agya által okozott konfliktustól és ellazulhat.

Azért szereti a nőt, mert az meg tudja vele tapasztaltatni kiszélesített végtelen önvalóját. Ez a legfőbb alapja a hosszú távú szeretetnek. A férfi tudja, hogy korlátozott, és vonzódik ahhoz a nőhöz, aki meg tudja adni neki, amit hiányol, vagy segít kifejlesztenie lénye kül.nf.le aspektusait. Azért vonzódik a nőhöz, mert az el tudja vinni egy másik szintre és tapasztalathoz, el tudja törölni az agyában lévő konfliktust, ellazulást nyújt neki. Ha egy férfi igazán szereti a feleségét, azt akarja, hogy fejlessze magát, és kifejezze végtelenségét, mert akkor saját álmain túli birodalmakba való eljutásra képes inspirálni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása