Gurnam Kundalini Jóga

Gurnam Kundalini Jóga

Gyógyítsd meg magad a függőségedtől

2019. május 31. - gurnam

A hüvelykujj által a meditációban kifejtett nyomás ritmikus reflex áramot vált ki a központi agyba. Ez az áram aktiválja az agyterületet közvetlenül a tobozmirigynél. Ez egy olyan egyensúlytalanság ebben az állapotban, amely látszólag megtörhetetlen a mentális és fizikai függőségekke szembenl.

Az emberi szokásmintákat 40 napos ciklusban állítják be vagy törik meg. A mélyebb behatású minták hosszabb ideig tarthatnak. Miután a tobozmirigyet elkezdte aktiválni, ez ragyogást ad. Megszabadít téged a régi mintáktól. 

A modern kultúrában ez az egyensúlytalanság egy járvány. Ha rabjai vagyunk a dohányzásnak, az evésnek, az ivásnak vagy a drogoknak, akkor tudatosan függő vagy az elfogadás, az előmenetel, az elutasítás, az érzelmi szeretet stb.

Mindez bizonytalan és neurotikus viselkedési mintákhoz vezet. Az egyensúlytalanság ebben a csigolyatérben megzavarja a tobozmirigy sugárzását. Ez a pulzáló sugárzás szabályozza az agyalapi mirigyet. Mivel a hipofízis a mirigyrendszer többi részét szabályozza, az egész testet és a leleket kiegyenlíti.

Ez a meditáció kijavítja a problémát. Kiváló mindenki számára, de különösen hatékony a kábítószer-függőség, a mentális betegségek és a fóbiás állapotok rehabilitációs erőfeszítéseiben.

A gyakorlatban a meditáció ideje 5-7 percről 20 percre, végül pedig 31 percre növelhető.

med_for_healing_addictions_-cropped_small.jpg

Testtartás: ülj könnyű ülésben, egy könnyű torokzárat alkalmazz. Egyenesítsd a gerincoszlod!

Mudra: Mindkét kezével tedd ökölbe, és húzd ki egyenesen a hüvelykujjad. Helyezzed a hüvelykujjad a halántékodra. 

Zárd össze a hátsó fogakat és tartsa az ajkakat zárt állapotban. A fogak összenyomva tartása közben egymás után szorosan szorítsa össze a állkapcsod, majd engedd el a nyomást. Egy izom ritmusban mozog a hüvelykujjak alatt. Érezd, hogy masszírozza a hüvelykujját, és erősen nyomja meg a kezét.

Szemek: Tartsuk csukva a szemet és fókuszáljunk a Szemöldök pontra.

Mantra: Csendesen, mentálisan vibrálja hangot - a Panj Shabd: Sa Ta Na Ma mantrát.

Idő: Folytassa 5 - 31 percig.

Zenei segitség:

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása