Gurnam Kundalini Jóga

Gurnam Kundalini Jóga

A „Guru”

2016. április 29. - gurnam

sri-guru-ram-das-ji1.jpgA Guru valójában a változás ügynöke, az átalakulás katalizátora, aki felébreszti a spirituális tudást, elűzi a sötétséget, fényt hoz és mély megértést. A Guru mindenkiben ott él. Tudatosan választjuk, hogy ráhangolódjunk erre a belső bölcsességre. 

Az Adi mantra kapocs közted, mint véges személy és közted, mint a Végtelen Tudat árama között, mely a kundalini energiát irányítja. A végtelenséget nyilvánítod ki Guru Ram Dasz kegyelmén keresztül, amikor ezt a mantrát zengeted. Az Ong Namo Guru Dev Namo egy hívás. Egy olyan hívás, mely bármely maján keresztül képes áthatolni, és Istent és Gurut, a Legfelső Tudatot megjeleníteni. A szent shakti, a kundalini belépőjegye ez.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gergely Siegfried László Zoltai 2016.09.05. 18:45:50

Szia. Kell a sikh kundalini jóga gyakorlásához beavatást kapni?

gurnam 2016.09.06. 10:08:27

Szia! Nem kell beavatást kapni, ez csak jóga, de a gyakorláshoz első körben jó, ha ellátogatsz egy kundalini órára, hogy lásd pontosan mire kell figyelni és a mantrákat miként is kell zengetni! A Kundani jógával saját magad avatod be!
süti beállítások módosítása