Gurnam Kundalini Jóga

Gurnam Kundalini Jóga

A bölcsességhez vezető öt lépcső

2017. október 04. - gurnam

main-qimg-6dfa79e446adb8c5e03a2a6c902959e7-c.jpeg

Saram Pad - A kezdő
A “mézes hetek időszaka” amikor tudatosan kapcsolatba lépünk a szellemünkkel és a szellemi utunkkal. Boldogok vagyunk. Elhagytuk a múlt fájdalmát és egy új élet frissességét érezzük a spirituális utunkon. Találtunk egy spirituális tanárt és egy utat, és érezzük ezeknek az ajándékoknak az áldását.

Karam Pad - A tanuló
Ezen a lépcsőfokon elkezdjük a személyes munkát magunkon. Tudatosul bennünk a munka, a növekedés és az egyéb olyan dolgok, melyek ahhoz szükségesek, hogy mélyebb kapcsolatot építsünk ki spiritualitásunkkal.

Shakti Pad - A gyakorló
Az egyes lépcsőfokok k.zül ez a legfontosabb átmeneti és kihívást jelentő lépcsőfok. Az itt meghozott döntések és a folyamatban levő átalakulás meghatározza, hogy a gyakorló tovább halad-e a mesteri szintig, tanulói szinten marad-e, vagy teljesen feladja-e a tanulást. Könnyen megfeledkezünk magunkról ebben a szakaszban, és hipnotizáló hatással lehet ránk a megszerzett képességeink által nyert elégedettség és erő. Ha megadjuk magunkat a tanulmányaink kezdetén kitűzött út és a cél teljesítésének, erőt, hatalmat és megingathatatlan útirányt kapunk.

Sahej Pad - A szakértő
A könnyedség, kiegyensúlyozottság és méltóság lépcsőfoka, amikor minden összeáll. Elhatározunk valamit, és az megvalósul. A kreatív erő spontánul szolgálja a szükségleteinket, mivel párhuzamban állunk a sorsunkkal. Érzékeljük, hogy mi szolgálja az adott pillanatot és fenntartjuk a teret, hagyjuk, hogy az eszközök és a bőség minden pillanatban a maga helyén nyilvánuljon meg. Élvezzük az élet játékát, ahogy a Guru a tudat megmozgatásán dolgozik.

Sat Pad - A mester
Harmóniában vagyunk az univerzummal, nagy békében élünk, méltósággal és boldogságban a Szent Akarat szolgálójaként. Nincs elkülönülés a világ iránti kötelezettségünk és saját akaratunk között. Egyensúlyt és transzcendenciát érzünk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása