Gurnam Kundalini Jóga

Gurnam Kundalini Jóga

Ong Sohung

2018. május 14. - gurnam

ong_sohung.jpg

Ez a mantra belső megvalósulást eredményez, hogy mindannyian az univerzum kreatív tudatosságának részei vagyunk! Az éneklése megnyitja és gyógyítja a szivet! Nagyfokú együttérzés, melegség, boldogság és szeretet érzése tapasztalható. Sok gyakorló észreveszi, hogy ez a megnyugtató mantra megnyitja őket, egyszerre érzékenyebbnek és bátrabbnak érzik magukat. Megszűnteti az elkülönültség érzését, érezni fogod, hogy nem vagy egyedül, egység érzetet ad igy az élet átáramlik rajtad.

Ong - Az univerzum kreatív tudata (Mindenség)
Sohung - Én vagyok az!

Találj egy helyet, ülj le könnyű ülésben, kezeidet helyezd Gyan mudrába! Csukd be a szemed és lassan kezd el a mantrát zengetni. Koncetrálj a két szemöldök közötti pontra. Amikor az ONG szót zengeted, akkor egy nazális hangnak kell lennie ami az orr és a szem környékét kezdi átrezegtetni. Amikor a Hung szót rezegteted, akkor annak egy mellkas hangnak kell lennie ami olyan mint egy puha szellő ami áthatja a szívedet. A finom gyökérzár (Mulbandh) alkalmazása a meditáció során segít a légzés hosszabb ideig tartani. Engedd el a gyökérzárat a mantra meditáció végén, amikor belélegzel újra alkalmazd a következő "Ong" ismétlésénél.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása